Μια περίεργη μελέτη

Διαβάζω δύο μέρες τώρα την νέα μελέτη των Τσιοδρα, Λύτρα, Λάμπρου και Κοντοπίδου και πραγματικά είναι να απορεί κανείς πως υπάρχουν άνθρωποι που τους πιστεύουν. Είναι να απορεί κανείς πως στο πολιτικό προσωπικό της χώρας που υπάρχουν πολλοί γιατροί μέσα σε αυτό δεν έχουν αναρωτηθεί ποτέ τι δι@ολο συμβαίνει. Είναι να απορεί κανείς πόσοι γιατροί είναι κοντά στο πολιτικό προσωπικό της χώρας και όμως δεν μπορούν να τους ξυπνήσουν από τον λήθαργο που έχουν πέσει.

Στο τέλος όσων γράφω θα παραθέσω και το ling που ανέβηκε η μελέτη στις 28/1/2021 στο medRxin για να μπορεί ο καθένας να την εξετάσει άσχετα με τις γνώσεις που έχει ενώ υπάρχει και η δυνατότητα κατεβάσματος στον υπολογιστή ώστε να υπάρχει σαν αρχείο.

Το αστείο είναι πως το ίδιο το medRxin επισημαίνει τα ακόλουθα.

“Οι προεκτυπώσεις είναι προκαταρκτικές αναφορές εργασίας που δεν έχουν πιστοποιηθεί από ομοτίμους. Δεν θα πρέπει να βασίζονται σε αυτές για την καθοδήγηση της κλινικής πρακτικής ή της συμπεριφοράς που σχετίζεται με την υγεία και δεν πρέπει να αναφέρονται στα μέσα ενημέρωσης ως καθιερωμένη πληροφορία.”

Φυσικά τα παραπάνω πήγαν περίπατο από το σύνολο των συστημικών sites όταν βλέπουμε δημοσιευμένα τα ακόλουθα.


Καταρχήν από πουθενά δεν βγαίνει το ότι τα εμβόλια γλύτωσαν 20.000 ανθρώπους από τον θάνατο  για την ακρίβεια λέει ότι ο “εμβολιασμός απέτρεψε κατ’ εκτίμηση 19.691 θανάτους και 6.674 διασωληνώσεις” χωρίς να τεκμηριώνει το πώς βγαίνει αυτό το νούμερο.

Επίσης μας λέει τα ακόλουθα όσο αφορά την μεθοδολογία. “Για την περίοδο μελέτης μεταξύ 11 Ιανουαρίου 2020 και 8 Δεκεμβρίου 2021, λάβαμε ανώνυμα δεδομένα επιτήρησης για όλες τις διασωληνώσεις και τους θανάτους COVID-19 στην Ελλάδα σε άτομα ηλικίας 15 ετών και άνω (9,2 εκατομμύρια πληθυσμός), συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης εμβολιασμού τους κατά τη στιγμή της εργαστηριακής επιβεβαίωσης όπως αναφέρει στον ΕΟΔΥ το Εθνικό Μητρώο Εμβολίων (NVR).”

Το πρόβλημα στα παραπάνω είναι δεν συμβαδίζουν το 9.2 εκατομμύρια με το πλήθος των ανθρώπων που παρακολουθήθηκαν αφού αν αφαιρέσει κάποιος από τα 9.2 εκατομμύρια τους ανεμβολίαστους και τις τρεις σειρές των εμβολιασμένων με 1,2 και 3 δόσεις μας λείπουν 595.755 άτομα ενώ αν κάνεις την αφαίρεση ανεμβολίαστων με εμβολιασμένους αναλυτικά τα πράγματα γίνονται χειρότερα και μας λείπουν 619.529 άτομα.

Τα παραπάνω είναι οι πρώτες διαπιστώσεις και πάμε τώρα στα βαριά.

Τα βαριά είναι το νούμερο των ανεμβολίαστων και μιλάμε πάντα για μέχρι της 8/12/2021 όπως μας λέει η προδημοσίευση της μελέτης που ανέρχεται στο νούμερο 5.138.482 που σημαίνει ότι αν το δείγμα είναι το 9,2 και με γνώμονα ότι η ίδια η μελέτη επικαλείται το Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών τότε τα νούμερα πρέπει να είναι 55,8% ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ και 44,2% εμβολιασμένοι. Από πού δι@ολο μας λένε ότι έχουμε 60-65 η και 72% του πληθυσμού εμβολιασμένο.    

Πάμε τώρα στο πιο βαρύ όλων όσων κατάφερα να διαπιστώσω με τις λίγες γνώσεις που έχω στα μαθηματικά και τις μηδαμινές γνώσεις στην ιατρική.

Μας λέει η μελέτη ότι έχουμε σύνολο θανάτων  14.755 τα οποία αναλύει ακολούθως:

ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ  5.138.482  θάνατοι 12.172  ποσοστό 0,2%

Εμβολιασμένοι με 1-2 και 3 δόσεις→ 3.464.227→ θάνατοι→2.583 ποσοστό→ 0.07%

Σαν νούμερα ίσως να φαίνονται ικανοποιητικά στους πλανεμένους η τους εμβολιολάγνους  τα παραπάνω όμως το πρόβλημα είναι ότι στο σύνολο των θανάτων δηλαδή το 14.755 μας δίνει το καθόλου αμελητέο ποσοστό θανάτων για τους εμβολιασμένους που είναι το  17,5%.

Το πιο τρελό απ’ όλα όμως είναι ότι οι θάνατοι της  μελέτης δεν συμφωνούν με τους θανάτους που έχει ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ μέχρι εκείνη την ημερομηνία.

Μελέτη θάνατοι μέχρι την 8/12/2021 14.755








ΕΟΔΥ θάνατοι μέχρι την 8/12/2021 18.901



Διαφορά 4.146

Τέλος θα αναφερθώ και στην αναντιστοιχία των αριθμών όπως προέγραψα αφού μας λείπουν 600 χιλ. άτομα ενώ υπάρχει και αναντιστοιχία στο συνολικό νούμερο των εμβολιασμένων με τις αναλυτικές γραμμές των δόσεων όπως το ίδιο συμβαίνει και στις αντίστοιχες γραμμές των θανάτων ενώ υπάρχει και σοβαρή αναντιστοιχία μεταξύ των δόσεων που υποστηρίζουν πως έχουν γίνει δηλαδή τις 14.676.605 με αυτές  που παρουσιάζει η μελέτη αφού το άθροισμα τους με οποιαδήποτε μαθηματική πράξη  υπολείπετε κατά πολύ των δόσεων που υποτίθεται πως έχουν γίνει.  

Ling Μελέτης εδώ

Ο πίνακας που είναι μέσα στην μελέτη και άντλησα τα στοιχεία



Σχόλια