Ειδήσεις όπως τις βλέπω εγώ

-Βενζίνη 2.30€ το λίτρο.

-Πετρέλαιο θέρμανσης 1.60€ το λίτρο.

Τώρα πως γίνεται η Κύπρος να παίρνει καύσιμα από τα δικά μας διυλιστήρια και η βενζίνη να έχει 1.37€ το λίτρο ενώ σε εμάς έχει 2.30€ μόνο οι συλλογισμοί του @δωνη μπορούν να τα εξηγήσουν αυτά που έχει πλέον και με δικαστική βούλα απαλλακτικό λόγο βλακείας.

-Το ψωμί αναμένεται να ακολουθήσει τα υπόλοιπα λόγο της εκτόξευσης των σιτηρών.

ενέργεια έκλεισε εκ’ νέου στο +2,05% με τιμή τα 210€.

-Το σουβλάκι κοντεύει τα 4€ σε κάποιες περιοχές γιατί όταν λες στον σουβλατζή ένα με απ’ όλα, αυτός νομίζει ότι πρέπει να σου βάλει μέσα και την ρήτρα αναπροσαρμογής του ρεύματος που έχει το κατάστημα του.

@δωνης με τον Σρέκα να προσπαθούν να μας πείσουν ότι φταίνε κάτι κακοί ρώσοι για την ακρίβεια στην ενέργεια η οποία έχει ξεκινήσει κοντά 5 μήνες πριν, την ίδια ώρα που ο κεριάκος δίνει ατέλειωτες γεωργικές εκτάσεις από την στερεά και προς τα πάνω σε γερμανικές εταιρίες  να φυτέψουν φωτοβολταϊκά να έχουμε να τρώμε.

-Οι ρώσοι βομβαρδίζουν σύμφωνα πάντα με τα έγκριτα μέσα σχολεία νοσοκομεία πολυκατοικίες κλπ αλλά έχουν καταφέρει να σκοτώσουν μόνο 500 αμάχους σύμφωνα με τον ΟΗΕ μάλλον γιατί είναι άμπαλοι, ενώ αν κάποιος πιστέψει τα όσα λένε οι δημοσιογράφοι θα νομίζει ότι  οι ουκρανοί λογικά φτάνουν στην κόκκινη πλατεία άσχετα αν σε λίγο δεν θα υπάρχει το Κιέβο για τέτοια ποιότητα ενημέρωσης μιλάμε πλέον στην ελεύθερη και κυρίως δημοκρατική δύση.

κεριάκος πάντα σκληρός και αμείλικτος θέλει επιβολή κυρώσεων στους ρώσους αδυνατώντας να κατανοήσει ότι η Ρωσία είναι  μια χώρα 150 εκατομμυρίων που παράγει τα πάντα και έχει ανοιχτούς εμπορικούς διαύλους με τις πολυπληθέστερες χώρες της γης φαντάζομαι ενημερώνεται και αυτός από τον σκάι γάιδαρο δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το πώς από την μια μ@λ@κί@ με τόση ευκολία πηγαίνει στην επόμενη εκτός και αν ενημερώνονται τόσο ο σκαι γάιδαρο όσο και ο κεριάκος από την πρεσβεία απευθείας οπότε τότε ναι υπάρχει εξήγηση.

κλεφτοδήμαρχος λέει έστειλε μήνυμα κατά του πολέμου με αφορμή την σύλληψη του δημάρχου της Μελιτούπολης  ενώ δεν παρέλειψε να προτείνει να αναπλάσει την κόκκινη πλατεία μόλις την καταλάβουν οι ουκρανοί φτιάχνοντας και εκεί ένα μεγάλο περίγελο πάντα φυσικά με τα χρώματα της αγαπημένης του χώρας της Γερμανίας.


-Το πρόστιμο των 100€ παραμένει άσχετα αν ακόμα και η Αυστρία πήρε πίσω το μέτρο του υποχρεωτικού €μβολιασμού και φυσικά τα πρόστιμα που θα έφταναν μέχρι και τα 3.600€ όπως μας έλεγαν πάλι τα έγκριτα μμε.

μπιντες λέει πήρε τηλέφωνο τον Μαδούρο και κάποιον πρίγκιπα σε κάτι εμιράτα  για να του δώσουν κάτι πετρέλαια και έφαγε πόρτα γιατί δεν μπορούσε να τα εξηγήσει καλά λέγοντας ότι οι ρώσοι πολεμάνε κάτι ιρανούς, φαντάσου που έχει σταματήσει το μυαλό αυτουνού και τι του δίνουν κάθε πρωί για να σταθεί στα πόδια του.

Πλεύρης λέει επιμένει στην απόλυση των ανεμβολίαστων υγειονομικών γιατί πώς να το κάνουμε για ένα κούτελο ζούμε άσχετα αν η ξαφνικίτιδα βαράει κόκκινο και έχουμε +32% αυξημένους θανάτους σε σχέση με πέρυσι.

Βορίδης πέρασε λέει μέσα στη νύχτα μια τροπολογία του υπουργείο εσωτερικών σε ένα νομοσχέδιο του υπουργείου μεταφορών με την οποία πλέον σε διευθυντικές θέσεις αλλά και υψηλές θέσεις του δημοσίου θα μπορούν να διορίζονται και υπήκοοι άλλων χωρών δηλαδή θα πηγαίνεις στην εφορία και ο διευθυντής θα είναι γερμανός, ισπανός, γάλλος, ολλανδός κλπ-κλπ  η θα μπορεί να γίνει ΓΓ  σε ένα υπουργείο υπήκοος άλλης χώρας.

-Όργια αποκαλύπτονται με τα έγγραφα της Pfizer που δίνονται στην δημοσιότητα αλλά περνάνε στα ψιλά γιατί έχουμε πόλεμο.

-Κάτι φόνοι ληστείες βιασμοί απλά καθημερινά πράγματα ανάξια σχολιασμού νομίζω αφού σε γενικές γραμμές καλά πάμε και μένει μόνο να πέσει ο ουρανός και να μας πλακώσει.

Σχόλια